Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Transport/logistik

Genom att vi hanterar mycket gods genom vår egen transportavdelning kan vi erbjuda intressanta och gynnsamma transportupplägg. Vi har idag ett tätt samarbete med DHL samt Schenker som hämtar in gods samt levererar ut till alla våra kunder.

 

Nu när vi investerat 2 egna lastbilar kan vi samordna te.x. både leverans och hämtning av gods till fasta priser, ni får alltså tillgång till hela bilen ! Lastar upp till ca 15,5 ton i vikt och skåpet är 7,4 m långt och traverslastningsbart.

Vi hämtar in godset till vår fabrik för regummering eller slipning eller annan service, när godset är färdigt faktureras detta för att sedan levereras ut till kund.

Om valsen är stor så skickas den med Partigods vilket kan ta upp till 2 dagar extra då en direktbil kommer och plockar upp godset, Parti är kostnadseffektivt vid större gods.

Normalförsändelser skickas med Styckegods alltid samma dag.
Allt bygger på enkelhet, ett mail/fax eller telefonsamtal om gods för hämtning så kan vi sköta allt tills valsen åter levereras till Er.

Inga extra transportfakturor med 10 dagars betalningsvillkor då allt kommer på samma faktura.

För storförbrukare finns möjlighet till schemalagda turer med fast pris per gång lastbilen kommer, detta inkluderar då både hämtning samt leverans för obegränsat antal valsar.

 

Vid Bokning:

 

Ange kund, kontaktperson, telefonnummer, antal, dimension samt vikt.
Fax : +46 54 – 54 26 88
Mail : transport@tritonvalsteknik.se
Tel :  +46 54 – 771 60 41