Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Svetsare

Triton Valsteknik AB expanderar och söker svetsare.
Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

 

Om Företaget
Triton Valsteknik AB är ett Värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 55 medarbetare.
Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 25 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.
Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

 

Arbetsbeskrivning
Som svetsare hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling. Arbetsuppgifter kan vara MIG/MAG-svetsning, montering av detaljer och hantering av nitrogen för krympning av detaljer. För att utföra dessa uppgifter kommer du även läsa ritningar, utföra mätningar, samt kontrollera ytfinheter och toleranser. Det är viktigt att du uppskattar ett omväxlande arbete. Både truckkörning och traverskörning ingår i arbetet.

 

Dina egenskaper
– Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
– Du gillar att ta ansvar
– Du är en positiv person och en lagspelare
– Du sätter en stolthet i ett väl utfört arbete

 

Din profil
– Du är en van MIG/MAG-svetsare
– Då många svetsfogar är synliga för kund bör du ha en känsla för kvalitet
– Erfarenhet av ritningsläsning, mätning
– Truckkort är ett krav

 

Vi sköter våra rekryteringar själva och undanbeder oss kontakt från rekryteringsföretag.

 

Din profil
Kompetenser
Krav
Ritningsläsning
MIG-svetsning
MAG-svetsning
B-truckar

 

Meriterande
TIG-svetsning
Traverskörning
Språk

 

Krav
Svenska
Körkort B
Egen bil krävs
Arbetslivserfarenhet
Svetsare, manuell:2-4 års erfarenhet

 

Kontaktpersoner
Johan Löfberg, Operativ Chef
johan.lofberg@tritonvalsteknik.se
054-771 60 31